JA HI HA UN CAMP A L' ALTURA DE L´EQUIP





6 comentarios:

Anónimo dijo...

Aixi es, açò si es un camp com toca!! Llàstima que no tots estaven a favor de que fora una realitat, pero be, finalment hi ha sigut.

PD. Sense ofendre, nomes per fer una correció que no passa res. El qui porte lo dels titols es canviar el que hi ha per "Ja hi ha un camp a l'altura de l'equip". Sense mes. Una forta abraçada.

Anónimo dijo...

dimarts 20.00h cdllosa- valencia b tots al NOUsequiol

Anónimo dijo...

Enguany la veritat és que es veu un equip molt més compacte i competitiu que l'any passat, en 2 jugadors per posició de moltes garantes.

La gran qualitat tant a nivell individual com a nivell d'equip ens auguren unes vesprades de gran futbol i d'espectacle al camp Sequiol.

Tant jugadors com directiva esperem que no soles siga el públic de la Llosa el que plene el camp, sino el de tota la comarca seguidora d'aquest esport, ja que enguany prdrem gaudir de enfrontaents del nostre CD Llosa cotra equips tan importants com el Javea, Alberic, Canals, Olimpic...

Tots amb el CD Llosa!!!!!

Anónimo dijo...

cdllosa1-valencia1 en un sequiol ple a tope d gent amunt cdllosa

Anónimo dijo...

muy bueno el partido,estaba llenisimo vuestro campo y vuestra peña de animacion a estao bastante bien enhorabuena x el acontecimiento!!.a habido nivel.
tambien aprovechamos para daros nuestra pagina web a la peña de animacion de la llosa(sequiol blau).www.frenteannero.es.tl y frente-annero@hotmail.com.aver si os visitamos o nos visitais en algun partido.bueno ay queda eso.esperamos respuesta!

Anónimo dijo...

que gran és francesc...molt bon davanter, tècnica, cos, presència, joc d'esquenes i sobretot GOL...